BILs 4. divisjon HeSa-lag møtte 5. divisjonslaget Kolvereid til treningskamp i kveld.

Tok kommandoen

Ifølge rapportene dominerte BIL første omgang stort og ledet 2-0 til pause.

Isak Helstad Amundsen scoret BILs første mål. Det andre var et selvmål etter corner.

Kolvereid startet best i andre omgang og BIL fikk kjørt seg. Like vel var det gjestene som scoret kampens tredje mål. Det sørget Oliver Unwin for.

Målscorerne Oliver Unwin og Isak Helstad Amundsen. Foto: BIL Fotball

BIL tok mer tak i oppgjøret i forkant av scoringen, og gjenopprettet overtaket.

- Det var en godt gjennomført kamp av oss med mye bra spill. Vi hadde god kontroll, holdt nullen og skapte sjanser nok til å vinne mer, sier BIL-trener Alexander Ediassen.

Foto: BIL Fotball

- Alle tok tak

KIL overtok initiativet etter pause.

- De byttet hele laget og satte inn sin førsteellever som trykket oss de førte ti minuttene. Men så tok vi over igjen, sier Ediassen.

BILs lag (4-3-3): Brayn Musoni - Jey Jørgensen, Nikolas Slotvik, Fredrik Salhus, Andreas Blomstervik Hansten - Isak Helstad Amundsen, Adrian Sandvik, Eskil Mikkelsen Svartis - Lars Solbakk, Oliver Unwin, August Einvik Kildal.

På benken: Alfon Slotvik (inn for Solbakk fra 17), Suhaib Samatar (inn for Salhus) og Fredrik Eide (inn for Jørgensen fra 45).

Lars Solbakk måtte tidlig ut med skade. Da kom Alfon Slotvik inn til sitt comeback i BIL-trøya. Han tok plass i midtforsvaret ved siden av Nikolas Slotvik, som også gjør comeback og bærer kapteinsbindet på armen, mens Fredik Salhus gikk opp på høyre kant.

- Nikolas dirigerte laget godt og positivt, samtidig som han sa i fra når det trengtes. Dette var ett steg opp, alle spillerne tok tak. Jeg er godt fornøyd med pregeneralprøven, sier Ediassen.

Mange fravær

Også i kveld har BIL mange fravær. Tommy Horn, Marius Heide Horn, HenningBorgen Gladsø, Joakim Stormo Halsen, Tobias Lund Korsgaten, Adrian Govasli Horn,Abdi Mustaf, Sevald Bøkestad Andreassen og Amir Ishag er ikke med.

- Fraværene skyldes skader, sykdom og reiser, sier Ediassen.

Flere av disse spiller normalt i førsteelleveren.

- Tommy var på jobb og Marius er bortreist. Joakim er så vidt gang etter ankelskaden og vi håper han rekker seriestart. Det er tvilsomt for Tobias' del. Han har en leddbåndskade i kneet. Sevald har vært ute med skade i en måned, men er også i gang. Henning har trent med oss en stund, men var bortreist i forbindelse med skolegang i dag, sier Ediassen.

Foto: BIL Fotball

Det spisser seg med andre ord til med kamp om plassene på laget.

- Det er alltid et hyggelig problem, sier BIL-treneren.

Genralprøve mot Sømna

Dette er BILs tredje kamp for året. Det ble 3-2-seier mot Kolvereid på hjemmebane i første treningskamp. Cupkvaliken i Namsos endte med 5-1-tap.

Neste mandag er det generalprøve før seriestart borte mot Sømna. Juniorlagene møtes i Vik nå på torsdag.

BIL starter HeSa-serien borte mot Sandnessjøen lørdag 28. april.