– Guttene viser gjennom hele turneringen at de er gode til å spille fotball. Vi møter et veldig godt lag i finalen, men gir de kamp helt inn. En fin gjeng å være på tur med, sier trener Marius Heide Horn.

BIL-laget inkluderte også Sømna-spillere, og de blåhvite slo Vuku 3–1 i semifinalen lørdag morgen. Dermed gikk de til finalen etter fem strake seiere og 24–5 i målforskjell.

Motstander var hjemmelaget Østersund, og kampen kunne følges live her. Den endte med 6–5-seier til Østersund.

BILs Maciej Soboczynski scoret kampens første mål, og etter Østersund-utligning stod det 1–1 til pause.

Etter et tidlig Leander Aas Nilsen-mål ledet BIL kampen igjen i andre omgang, men hjemmelaget kvitterte til 2–2, som ble resultatet etter ordinær tid.

Dermed ble finalen avgjort på straffekonkurranse. BIL endte opp med den nest største pokalen - i år som i fjor. Da som G15 vant de semifinalen på straffekonk mot Strindheim og måtte gi tapt med 3–1 i finalen mot mexicanske Intercups.