Helgens eliteseriekamper i futsal ble en tøff oppgave for Vegakameratene. Første kamp på lørdag i Vadmyrahallen i Bergen var mot de gamle rivalene i KFUM.

Vegakam og KFUM har kjempet om seriemesterskap i eliteserien i flere sesonger, men denne sesongen lå begge lagene midt på tabellen som nummer fem og seks før lørdagens kamp. Kampen endte 3-2 til KFUM og dermed ligger begge lag på stedet hvil på tabellen.

I dag, søndag, spilte Vegakam mot FC Hulløy. Bodølaget har tatt inn en rekke tidligere Vegakamerater; Christopher Moen, Kim Rune Ovesen, Jonas Schei Wiseth og Morten Ravlo.

Det ble som ventet en spennende kamp, som til slutt endte uavgjort 1-1. Supersupporter Bjørnar Nilsen sendt blant annet en takk til Kim Rune Ovesen på Vegakameratenes supporter-gruppe på facebook etter kampen. Oppmerksomheten ble gitt for at nevnte Ovesen misset en 7-meter.

Etter helgens innsats ligger Vegakameratene på 6. plass i eliteserien med 12 poeng. Serieleder Nordpolen har 23 poeng, mens Sjarmtrollan og Vesterålen på de to nærmeste plassene begge har 22 poeng.

Men Vegakameratene har kun spilt ni kamper, så med seier i de to neste kan de blå klatre helt til fjerdeplass - hvis Vadmyra taper en av sine neste kamper.