Kommer hjem igjen

Vegakameratene klar for skikkelig hjemmekamp.

Tilbake i byen Thomas Klaussen og resten av Vegakameratene kommer tilbake til Brønnøyhallen for å spille seriekamp 15. november. Her fra oppgjøret mot Nidaros i samme hall i 2012.  Foto: Bård Pedersen

Sport

Vegakameratene opplyser at de spiller hjemmekamp i eliteserien mot Tiller i Brønnøyhallen 15. november.

- Endelig har vi gleden av å kunne fortelle at det er duket for skikkelig hjemmekamp igjen. Vi fikk i dag bekreftelsen vi ønsket fra Tillers trener, Frode Bergmann, og det betyr at sølvlaget fra 2012/2013-sesongen tar turen nordover for å forsøke å stilne Blåskjortan i vår egen hule, skriver kameratene på sine nettsider.

Sist Vegakam spilte hjemme i Brønnøysund var i 2012, da Nidaros kom på besøk. Gjestene ble sendt hjem med 6-2-tap. I fjor lyktes det ikke å få et lag fra eliteserien til Brønnøysund, men nå er det altså igjen duket for en skikkelig fotballfest i Brønnøysund.

- Vi har jobbet med å få på plass kampen i lengre tid, men siden Tillers ledere har vært opptatt med å berge Røddes plass i 2. divisjon fikk vi beskjed om å vente til dette var avklart. Med seier i helgens kamp sikret Rødde plassen én runde før slutt, og de konkluderte fort med at dette var en opplevelse de ikke kunne gå glipp av, står det på Vegakameratene.no.