Uavgjort holdt ikke

Nære på Etter tre kamper i Ungarn er Vegakameratene ute av UEFA futsal cup på små marginer.  Foto: Vegakameratene

Sport

Vegakameratene er ute av UEFA futsal cup. Fredag tapte de 3-2 for det ungarske hjemmelaget MVFC Berettyòùjfalu og siden 0-3 mot de slovakiske mesterne Slov-Matic Bratislava.

Måtte vinne

I dag møtte Vegakameratene kypriotiske Apoel FC i en kamp som det trondheimbaserte futsallaget måtte vinne med minst to mål, eller ta en ettmålsseier med tre scorede eller flere for å ha sjansen til å få kvalifisere seg til Elite Round (siste 16 lagene i Europa). Etter første omgang ledet Vegakameratene 1-3, som ble til 2-3 i andre omgang.

Med det resultatet var kypriotene garantert ute av turneringen, mens Vegakameratene var avhengige av resultatet i en annen kamp.

Det var ingen fornøyd med: Åtte minutter før slutt begynte Apoel å spille med flyvende keeper, mens Vegakameratene tok keeper med i angrep de to siste minuttene. 44 sekunder før full tid scorer Apoel og sender Vegakameratene ut av cupen.

Liten tropp

Trener Kai Bardal har følgende kommentar i Vegakameratenes pressemelding:

- Veldig bra fra start i førsteomgangen. Har det engasjementet vi har på vårt beste, og går rett i strupen på dem, som gir dem store vansker. Scorer 2 tidlige mål, og går til pause med 3-1. Vi merker godt utover andreomgangen at vi har spilt hele turneringa med i praksis 8 utespillere. Intensiteten i presset blir for dårlig, og vi må forsvare oss på egen halvdel hele omgangen. Alle la ned en innsats å være stolt av, men det holdt dessverre ikke helt inn.

Mål:

0-1, Kim Rune Ovesen, 02:37

0-2, Jonas Wiseth, 03:45

1-2, Xuxa, 13:00.

1-3, Thomas Klaussen 18:56.

2-3, Christodoulou, 27:38

3-3, Carrasco, 39.16