Glimt fortsatte rekordferden med sin niende strake seier

Et historisk Bodø/Glimt lag klarer ikke å tape om dagen. De gulkledde vant 3-2 borte mot Mjøndalen lørdag og topper fremdeles Eliteserien.

Mj¯ndalen 20200718. Bodø/Glimts Jens Petter Hauge scorer under eliteseriekampen i fotball mellom Mjøndalen og Bodø/Glimt på Mjøndalen stadion. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Bodø/Glimts Jens Petter Hauge scorer under eliteseriekampen i fotball mellom Mjøndalen og Bodø/Glimt på Mjøndalen stadion,  Foto: Fredrik Hagen Fredrik Hagen / NTB scanpix

Sport

Onsdagens 2-1-seier over Kristiansund gjorde at Bodø/Glimt ble historiske med åtte strake seiere fra starten av sesongen i Eliteserien, mer enn noe annet lag før dem. Philip Zinckernagel, Victor Boniface og Jens Petter Hauge sørget for at seiersrekken fortsatte for de gulkledde på besøk i Drammen.