Alstahaug Maraton

Lokal løper danket ut «ungguttene»

Steinar Westerberg vant halvmaratondistansen under Alstahaug Maraton lørdag. På andreplass kom Martin Vatshaug og Anders Arras som nummer 3.   Foto: Privat

Sport

Steinar Westerberg fra Sømna IL var raskest på halvmaraton under Alstahaug maraton lørdag.

Gode resultater på halvmaraton

Han er født i 1969 og stilte i klassen M 50-54. Westerberg var suverent raskest i mål på tiden 1.23.29. Bak ham var to langt yngre løpere. Først Martin Vatshaug født i 1985. Han løp inn på tiden 1.27.45, over fire minutter bak Westerberg. Anders Arras er født i 1996 og representerer Oksskolten IL. Han var fem minutter og 39 sekunder bak sømnværingen.

Øyvind Myren  og Steinar Johansen Lilleås løp for Torsdagsklubben og kom på henholdsvis 13. og 16. plass. Anita Rosland (Torsdagsklubben) ble nummer 19 og Bjørnar Torgersen (Sport Torghatten) ble nummer 24.

Sikret andreplass på helmaraton

Mikael Bønå (BIL) løp inn til en andreplass på helmaraton på tiden 2.57.36, over fem minutter bak vinneren Vegard Åsland Sørensen fra Oksskolten IL. Av lokale løpere stilte også Arild Hansten (Tjalg IL), han kom på en 7. plass med tiden 3.22.59.