Ulrik stanget Glimt til ledelse

Sport

Bodø/Glimt tok imot Molde søndag kveld, og de gule viste igjen at de har noe på gang i år. I det 21. minutt var det lagets brønnøyværing Ulrik Saltnes som stanget inn mål ved første stolpe på en corner.

Ledet tabellen

I det 38. minutt slo Amor Layouni et godt innlegg som Molde ga retur på. Vegard Bergan satte ballen i mål, dermed ledet Glimt 2-0 - og de ledet tabellen, med samme målforskjell, men flere scorede mål enn Viking på sølvplass.

I det 62. minutt skiftet Glimt ut Amor Layouni, som var servitør på begge scoringene. Inn kom Philip Zinckernagel. Ifølge Bodø Nu var kampbildet at Molde presser stadig høyere, men at Glimt forsvarer seg godt.

På Nadderud lå RBK under for Stabæk. Dermed var Glimt øverst på tabellen, mens RBK ligger sist!

Og så, i det 72. minutt: Molde-selvmål og 3-0!

Molde slo tilbake

Etter 3-0-målet hadde Glimt både et stolpeskudd og treff i tverrrligger, men så fikk Molde straffe. Den settes av Ohi Omoijuanfo. 3-1 i det 84. minutt. Og like etter: 3-2 ved Leke James. Det blir en spennende innspurt. De to Molde-målene gjør at Viking igjen leder serien - på bedre målforskjell enn Glimt.

Dommeren legger til fem tilleggsminutter. De blir nervepirrende! Moldes Jens Petter Hauge skyter like utenfor mål i tilleggstiden, men så er det slutt, og Glimt har tatt tre poeng i toppoppgjøret. Laget ligger på andreplass på tabllen.