Pål Arne Johansen er i gang med uttaket til U20-VM

Bodø/Glimt-duo er blant brønnøværingens mest betrodde.

Brønnøyværingene Pål Arne Johansen (t.v.) og Finn Bredo Olsen hadde god grunn til å smile bredt etter EM-sluttspillet for G19 i fjor sommer. Nå er det bare et par måneder igjen til U20-VM.  Foto: Privat

Norges tropp i fjorårets EM-sluttspill for G19. Bak f.v.: Jonas Ueland Kolstad (keepertrener), Simen Bolkan Nordli, Jens Petter Hauge, Tobias Borchgrevink Børkeeiet, Erling Braut Håland, Ulrik Tillung Fredriksen, Erik Botheim, Håkon Wibe-Lund (trener). I midten f.v.: Terje Skeie (medieansvarlig), Elise Richardsen (mental trener), Helge Haugen (fysio og fysisk trener, Martin Tangen Vinjor, Look Saa Nicholas Kengkhetkid Mickelson, Felix Horn Myhre, Christian Dahle Borchgrevink, Tobias Christensen, John Shuguto Kitolano, Eman Markovic, Tobias Hammer Svendsen, Leif Ivar Akselvoll (tiltaksleder), Truls Dæhli (seksjonsleder for aldersbestemte landslag). Foran f.v.: Asle B. Kjellsen (lege), Ola Brynhildsen, Tord Johnsen Salte, Julian Rekdahl Faye Lund, Pål Arne «Paco» Johansen (landslagstrener), Emil Gundelach Ødegaard, Leo Skiri Østigård, Hugo Vegard Vetlesen og Igor Aase (trener og analyse).  Foto: Jussi Eskola/UEFA

Sport

Pål Arne Johansen tok over som landslagssjef for G18 og G19 etter Eirik Horneland i 2017.