Kombinertlandslaget til Brønnøysund

Programmet for lokale utøvere og trenere under besøket mandag 23. april er nå klart.

Her er Jan Schmid, Espen Andersen og Jørgen Graabak på pallen under World Cup Lillehammer i desember.  Foto: Geir Olsen/NTB Scanpix

Sport

Om to uker starter landslaget i kombinert Tour de Helgeland. Første stopp er BILs klubbhus i Brønnøysund. Det er landslagets sponsor Helgeland Kraft som står bak den ukeslange turneen som ender med Bysprinten i Mosjøen.

- Vi inviterer alle unge idrettsutøvere på Helgeland til å trene sammen med kombinertlandslaget. Dette er et lavterskeltilbud. Det vil gjennomføres forskjellige typer basistrening som Olympiatoppen anbefaler for alle typer idrett. Hele arrangementet er gratis og har ingen aldersgrense. Obligatorisk påmelding finner du nederst på siden, skriver HK på sin nettside.

Det er også noe å hente for trenere og støtteapparat.

- Vi har også et spennende tilbud til trenere og oppmenn som jobber med barn og unge. Trenerseminaret "Vinne sammen" fokuserer på å bygge en god lagkultur, uansett idrett, framgår det i pressemeldingen.

Landslaget har med seg smørebussen. De som ønsker det får både omvisning og smøretips.


Kombinertlandslaget til Brønnøysund

I april kan barn og unge bli trent av utøvere på kombinertlandslaget.