Ulrik Saltnes var ikke i troppen da Bodø/Glimt tapte 2-1 for RBK på Lerkendal i kveld og rykket ned til Obos-ligaen.

- Årets sesong har vært mye opp og ned, og dessverre for oss ble høsten preget av mye nedturer. Over 30 kamper får man som fortjent, og det er bare å forberede seg til neste år, sier Saltnes til BAnett.

- Klubben må tenke om hvordan de vil neste år skal bli, og det må jeg og.

- Du har altså ikke bestemt deg for om du tar en sesong til i Glimt?

- Nei, det har ikke akkurat vært en sesong preget av tillit, svarer Ulrik Saltnes, som signerte ny toårsavtale i januar.

Lå under til pause

Bodø/Glimt møtte RBK på Lerkendal søndag kveld. Det er alltid en stor utfordring, og for Glimt stod det om plassen i Eliteserien.

Laget lå under 0-1 til pause, og med Stabæk-ledelse over Start og foreløpig uavgjort mellom Lillestrøm og Molde betydde det at Glimt lå an til direkte nedrykk .  Stabæk ledet 2-0 over Start. Med det resultatet var uavgjortresultat nok til at Glimt kunne gå opp til kvalikplass med flere scorede mål.

Stabæk vant

Men oppgaven ble vanskeligere da Rosenborg gikk opp til 2-0 i det 60. minutt. Åtte minutter senere øynet de gule håp, da Fitim Azemi scoret på corner for Glimt.

Men på Nadderud gikk Stabæk opp til 3-0 i det 76. minutt mot Start. Dermed trengte Glimt to scoringer for å berge plassen. Det greide de ikke, det ble 2-1 til RBK. Glimt tar følge med Start ned til Obos-ligaen, mens Stabæk får spille kvalifiseringskamper mot Jerv, Mjøndalen eller Kongsvinger.