Arrangerer miniturnering

BILs J19-lag tar imot Utleira og Halsøy i Torghatten arena.

Får besøk BIL fotball. J19. Bak fra venstre; Thina Kristiansen, Dorthe Slotvik, Nora Grebstad, Ingvild Bang, Runa Laumann Vedal, Ida Tveråmo, Matilde Henriksen, Sille Olufsen, Emma Haugen. Foran fra venstre: Marianne Vevelstad, Nora Estensen, Lone Møller Solrud, Fredrikke Johansen, Vilde Bakksjø, Tonje Hartvigsen Nilsen og Ulvida Slotvik  Foto: BIL fotball

Sport

– Dette blir ei veldig bra fotballhelg. Utleira fra Trondheim og Halsøy fra Mosjøen tar turen til Brønnøysund. Vi håper at dette nå blir en årlig tradisjon, der vi samler lag som vil spille 11-er i forkant av seriestart. Flere klubber fra Trøndelag hadde lyst til å komme, men fikk det dessverre ikke til denne helgen, sier trener Roger Haugen til bilfotball.no.

Tondheimslaget Utleira J19 spiller i 1. divisjon i juniorserien, hvor de endte på nest siste plass i fjor. Halsøy fra Vefsn er et lag BIL har spilt mot mange ganger. Laget endte i fjor nest sist i serien som BIL vant.

Årets sesong blir første gang siden 1999 at BIL spiller i en regional dameserie.

– For første gang på mange år spiller Brønnøysund skikkelig damefotball igjen. Vi har som herrene et svært ungt lag med få seniorer, men det blir veldig god matching for jentene våre. Vi deltar som sagt også i J19-serien, og med en tropp på drøyt 20 spillere blir det kamptilbud på alle sammen. Vi har også en rekke lovende spillere på jentelaget som vil få sjanser i J19-serien, sier Haugen til nettstedet.