Sykepleierleder hevder Fagforbundsledelse truer medlemmene

Norsk Sykepleierforbund vil la medlemmene stemme over resultatet i det kommunale lønnsoppgjøret. Nyvalgt fylkesstyremedlem Heidi Kristin Sæthre oppfordrer både egne kolleger og Fagforbundets medlemmer til å stemme nei.

– Jeg vil også oppfordre alle sykepleiere til å stemme nei til tidenes dårligste oppgjør for en gruppe arbeidstakere som utgjør kritisk kompetanse for hele Norge, sier lokal tillitsvalgt og Fylkesstyremedlem i Norsk sykepleierforbund Nordland, Heidi Kristin Sæthre som har gått ut mot Fagforbundsledelsen.   Foto: Frode Hvalryg

Pluss

Forbundsstyret i Norsk Sykepleierforbund har i møte fredag 25. september, vedtatt å legge ut resultatet i KS-oppgjøret til uravstemning hos medlemmene i tariffområdet. Fagforbundets medlemmer i kommunene har allerede fått en klar oppfordring fra sentral sykepleiertillitsvalgt i Nordland og Brønnøy, Heidi Kristin Sæthre. På Facebook 17. september gikk hun ut mot Fagforbundets ledelse.