Krovert klapper for kommunal reiselivskampanje

- Ja det er et tiltak vi ønsker, sier daglig leder Karina Monsen i Sømna eiendom AS. Hun drifter Sømna kro og gjestegård i kommunen som fortsatt har "søringkarantene", men som vil betale reiselivskampanje.

Karina Hass (t.v.) og de andre ansatte på Sømna Kro og Gjestegård hedret sjefen Karina Monsen med BA-blomsten i 2017. Det er nå stille i virksomheten som i offisiell foretaksinnformasjon gjengitt av Regnskapstall.no, er registrert med 23 ansatte, og negativt resultat i 2018.   Foto: Hildegunn Nielsen

Pluss

Sømna skal investere i web-side for eget næringsliv og reiselivskampanje på facebook .Torsdag kveld ble det enstemmig vedtatt i utvalg for næring, å bevilge 37.000 kroner fra det kommunale næringsfondet til formålet. Fagleder for landbruk og næring i Sømna, Audhild Bang Rande, skal produsere innholdet på nettsiden. Daglig leder Karina Monsen i Sømna Eiendom AS, som eier Sømna kro og gjestegård, er glad for tiltaket.