Altinn inn under Difi?

Registrene: - Stor risiko i å endre på noe som fungerer så godt

Digitaliserings-kommentator hevder Altinn kan bli lagt inn under Difi. Registerledelsen advarer mot dette.

Registerdirektør Lars Peder Brekk og kommunikasjonsdirektør Mette Siri Brønmo bekrefter at antydninger om flytting av Altinn var tema på et allmøte ved Brønnøysundregistrene nylig. Registerledelsen advarer mot å flytte Altinn ut av Brønnøysundregistrene.  Foto: Simon Aldra

Det er åpenbart stor risiko å endre på noe som fungerer så godt

Mette Siri Brønmo
Pluss

I en kronikk med tittelen "Difi vil legge Altinn inn under egen organisasjon, og innføre konsernstrategi for forvaltningen" på bransjeavisen digi.no hevder kommentator Arild Haraldsen at næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) skal ha sagt til ham at "regjeringen nå vurderer hvordan en skal organisere samarbeidet mellom Difi og Altinn bedre".