Siste: Konkurransen ble avsluttet kl. 17.00. Etter loddtrekning har følgende vunnet billett, som utleveres ved framvisning av legitimasjon i billettluka:

Andre Rottem

Aleksandra Czesula

Toms Jansons

Ieva Jansone

Kjetil Mathisen

Ariel Bjørnli

Anita Meisingset

Anita Berntsen

Emil Bergum

Jahn-Karsten Nielsen

Malin Skraamo

Malin Virginia Dragsnes

Miriam Laumann

Runa Laumann Vedal

Martin Moe

De har vært i Bindal og Sømna, og i dag kom Ronja Gujord og hennes Cirkus Zorba til Brønnøysund, hvor de har slått opp teltet på Lille Brønnøya. Sirkuset fra Kristiansund har hatt to års pause og er tilbake i fornyet utgave. Foruten linedanser og akrobater byr ikke sirkuset på eksotiske dyr, men hester, hund, geiter og duer som sirkuset selv eier.

- Vi har alltid vært bevisste på dyrehold, sier leder for Cirkus Zorba Ronja Gujord.

-  Vi har kun dyr vi eier selv. På den måten vet vi hvordan de behandles, både i og utenfor manesjen.

Sirkuset kaller seg i dag et cirkusteater, med en rød drama-tråd gjennom forestillingen. Gujord sier sirkuset har gjort en hellomvending.

- Det tradisjonelle sirkuset fungerer ikke lenger. Vi har kaget en samfunnsengasjert forestilling om å være seg selv og at alle er like mye verdt. Dette er første året med ny stil. Jeg var spent, men vi har fått gode tilbakemeldinger.

BAnett og Cirkus Zorba lodder ut 15 enkeltbilletter for voksne som kan brukes til forestillingene i Brønnøysund lørdag, søndag eller mandag. Skriv navnet ditt i debattfeltet, så trekker vi ut 15 vinnere i dag klokken 17.