Årets villmarksstevne i regi av Brønnøy jeger og fiskeforening, ble avholdt denne helga på Kjerringlorten leirduebane. Lokal favoritt Kurt Krogh fra Brønnøy J.F.F, vant forrige helgs skytterstevne i Sandnessjøen, og kjempet seg først til én av fem finaleplasser i dag.

Seier til Overhalla J.F.F

Men han kunne se langt etter seieren under dette villmarksstevnet.  Etter 200 skudd pluss finaleskyting,  var det ingen i tvil om hvem av dem fem finalistene som kunne kåres til årets mester; Christian Sagmo fra Overhalla J.F.F. Sagmo tok førsteplassen med 209 poeng, noe som er summen av alle treff han hadde i åtte serier, pluss finalen. Fjorårets mester Harald Hindrumsen Rana J.F.F tok en fjerdeplass i dag, etter å ha havnet i omskyting etter finalen.

Tre finalister med 204 poeng

Tre finalister havnet i omskyting, da alle tre hadde 204 poeng hver, etter at Sagmo gikk seirende ut av banen. Det var Kurt Krogh Brønnøy J.F.F, Ole Kristian Stene Falch Mosvik J.F.F og Harald Hindrumsen Rana J.F.F

-Vi måtte ha omskyting for å få avgjort andre, tredje og fjerdeplassering, sier Ståle Rundberg, medlem av arrangør Brønnøy J.F.F

Krogh tar andreplassen

De tre rettet hagleløpene igjen mot leirduene som skytes ut under Kjerringlorten.

-Slike omskytinger skjer ikke så ofte, men det er artig når det skjer. Det blir mer press. En kan ikke tenke på de andre konkurrentene under skytinga, da er man med en gang ut å kjøre, ler Krogh som endte ut med å ta andreplassen.

-Ole Kristian Stene Falch Mosvik J.F.F og Harald Hindrumsen (Rana J.F.F) tok henholdsvis  tredjeplass og fjerdeplass, sier Rundberg.

I likhet med leder av leirbaneutvalget, Kato Johansen, er Rundberg svært fornøyd med både helgens arrangement i regi av Brønnøy J.F.F, og resultatene.

Merker større interesse

-Vi ser at Brønnøy jeger og fiskeforening har gjort det ganske bra på stevnet. Vi har andreplass, syvende, åttende, niende, tiende pg tolvte plass. Også noen litt lenger ned. Vi hevder oss godt i konkurranser, og er godt fornøyd etter helgas arrangement. Det ble meget vellykket. Vi har fått deltagere fra Sverige og Trøndelag. Vi merker absolutt større interesse etter at det nye anlegget her ble åpnet, sier Rundberg.

Det var totalt 36 skyttere som deltok på villmarkstevnet.

Loddtrekning avgjorde hvem som fikk skyte først av Hindrumsen (midten), Krogh (t.h) og Stene Falck .
Kurt Krogh fra arrangør Brønnøy Jeger og fiskeforening kan til slutt glede seg over en andreplass under årets villmarkstevne.
Christian Sagmo fra Overhalla J.F.F.