BIL tok lørdag i mot Innstrandens i 4. divisjon. Og det kan virke som om det hviler en liten forbannelse over Brønnøysund kunstgressbane når de grønnkledde er på besøk? Dette er nemlig tredje gang på rad at BIL tar i mot Innstrandens hjemme. Alle tre gangene har det endt med uavgjort og poengdeling. Denne gangen ble det til alt overmål også målløst; 0-0.

Det manglet ikke sjanser. Blant annet satte Isak Helstad Amundsen ballen rett i tverrliggeren, og da var det like før. Det ble like før flere ganger til.

Sliter med å finne rom

BIL forventet å vinne denne kampen. Og sånn gikk det altså ikke.

– Vi sliter med å finne rom, vi skulle få bredde og flytte spillet over på sida, men det klarer vi ikke. Vi har flere sjanser i andre omgang, men vi er unormalt upresise av og til, sier trener Alexander Ediassen etter kampen.

– Fornøyd?

– Vi er ikke fornøyd, absolutt ikke. Det er to uker til neste kamp, og jeg tror egentlig det blir for lenge mellom kampene. Vi skulle helst ha spilt igjen om noen dager.

Knall og fall

Det ble mye knall og fall, og mye kontakt mellom kroppen og underlaget. Blant annet fikk Isak Helstad Amundsen mye juling.

– Jeg tåler det, sier en skuffet Amundsen etterpå. Han holdt det gående hele kampen til tross for det.

– Isak tåler mye juling. Han fikk litt krampe, og det tror jeg han ble litt flau over, men det skjer den beste, sier trener Ediassen.

– Jeg skjønte ingenting, sier Isak og rister på hodet.

Neste kamp for BIL-guttene er mot Innstrandens på bortebane. Og da tyder jo tidligere resultater på at de i alle fall henter hjem tre poeng. Eller?