Politi, brann og helse parkert ved Losjin på Trælnes. Foto: Hildegunn Nielsen Hanssen

Det skriver politiets operasjonsleder Remi Johansen i en pressemelding kl. 14.44.

– Politiet vil etterforske saken, og vi kan, på nåværende tidspunkt, ikke si noe om dødsårsaken. Politiet kan heller ikke si noe om dødsfallet har skjedd som følge av en ulykke eller en straffbar handling. Per nå anser vi dødsfallet som mistenkelig, skriver Johansen.

Siste: Bodø Nu skriver at et område mellom sjøen og et hus på Trælnes ble sperret av onsdag ettermiddag og at det var flere politifolk i aksjon der.

Politiets operasjonskeder Kai Eriksen sier til BAnett onsdag kveld at han ikke kan kommentere etterforskningen utover det som kom fram i politiets pressemelding onsdag. Han bekrefter at et område var avsperret i noen timer. Sperringene ble opphevet i 20-tiden.

Leteaksjon

Onsdag morgen startet politi og frivillige søket etter en savnet Bodø-mann i fjæra og på fjellet på Trælnes. Han var savnet av sin familie og ble sist sett i Brønnøy.

Johansen ved politiet i Nordland sa til BAnett at det ble søkt i Trælnes-området på grunnlag av hvor mannen sist ble observert og på grunnlag av teledata fra hans mobiltelefon.

Savnet av familien

– Det letes i fjæra og fjellet, i et ganske stort område. At det er en stund siden mannen sist ble observert er en utfordring, men vi må ha trua. Politiet er fortsatt interessert i tips fra de som kan ha sett mannen, sa Johansen onsdag formiddag.

Ifølge familiemedlemmenes etterlysning hadde den savnede mannen ikke hørt fra seg siden slutten av uke 11

De frivillig gjorde blant annet søk ved sjøen. Foto: Hildegunn Nielsen Hanssen