Andreas Mosling (26) er fra Terråk. Nå jobber han med brønnboring i oljebransjen og har Voss som bosted. Det var der han fikk smaken på fallskjermhopping.

Nå er han en del av et team på tre personer som kaller seg Zion Freefly. Denne uka deltar de i VM i Chicago, USA. Laget hans konkurrerer i sin displin som er formasjonshopping.

Etter at han ble med i Zion Freefly har laget gjennomført 800 hopp. Da BA-nett fikk kontakt med Mosling på torsdag var laget hans ferdig med de fem innledende rundene, og var blant de åtte beste lagene som hadde gått videre til de to finalerundene.

– Det ligger an til at vi kan komme på en 6. plass i vår gren som er vertikal formasjonshopping. Det er et lag til her fra Norge, men de er i en annen disiplin. Ellers er det 750 fallskjermhoppere fra 39 land representert her, opplyser Mosling.

Om lag klokka 19.00 norsk tid, la Andreas Mosling ut en videosnutt fra det siste hoppet på Facebook med følgende kommentar: «Frirutine fra VM i Chicago. Ligger på 6. plass nå, før vårt siste hopp».