Listetopp og ordførerkandidat Gunder Strømberg var fornøyd etter dagens valgkamparbeid på Berg. Der fikk Tverrpolitisk liste stå alene denne augustlørdagen.

- Vi fikk snakket med mange, og vi fikk faktisk vervet et nytt medlem. Det må vi si oss rimelig fornøyd med, sier Strømberg.

- Når vi først står på stand på denne måten er jo hensikten nettopp å få snakket med folk, og få svare på spørsmål de måtte ha. Det har jo vært et spesielt og opprivende år både i politikken og i kommuneadministrasjonen, og det var mange spørsmål rundt dette. Vi svarer så godt vi kan, samtidig som vi selvfølgelig forholder oss til taushetsplikten, sier Strømberg.

- Er det andre ting velgerne i Sømna er opptatt av foran årets valg?

- Tja, det vil jo alltid være forskjellige ting. En naturlig sak er dette med eiendomsskatt og skolestruktur, men vi fikk vel egentlig ikke spørsmål om noe av dette i dag.

- Men det er gjort store investeringer i Sømna den siste tiden for å få det slik det skal være, så nå må vi jobbe hardt for å beholde det tjenestenivået vi har. Det er ikke rom for noen store valgkampløfter i så måte, sier Strømberg.