Togtrafikken skal gå som normalt igjen, etter en stans i ettermiddag. Politiet har ikke oppdatert saken, men Adressa melder at togtrafikken er kommet igang igjen.

Meldte observasjon like før fem

Politiet i Trøndelag melder at togtrafikken er stanset to minutter på fem i ettermiddag, etter at de har fått melding om en person sett gående i jernbanesporet. Meldingen er merket Storsand, som er et tettsted i Melhus kommune, Trøndelag.

-Togtrafikken er stanset. Politiet søker etter personen, går det frem av politiets twittermelding.

En gutt

Situasjonen er fra politiets side ikke oppdatert etter at meldingen ble lagt ut like før 17 i dag.

Operasjonsleder Bjørnar Gaasvik opplyste da til Adresseavisen at det var en gutt observert i sporet.

– Vi er fremme med flere enheter som går i gang med å søke etter personen. Vi er også i ferd med å få en drone i lufta som kan bidra til å lokalisere gutten, sier Gaasvik til Adressa. Han la til at det på tidspunktet var uklart om personen fortsatt var på sporet, men at all togtrafikk var stanset inntil videre.

Godstog må vente

I Bane Nor opplyser Gunnar Børseth til Adressa på tidspunktet at persontrafikken ikke er rammet inntil videre, og at dert avhenger av hvor lenge sporet er stengt.

– Per nå er det kun et godstog som venter, sier han.

Tettstedet ligger to kilometer sør for Melhus sentrum, og har 259 innbyggere per 1. januar 2022. Melhus kirke og Søberg stasjon ligger ved Storsand, går det frem av Wikipedia.