— På lørdag var det helt fullt. Totalt var det litt over 600 publikummere innom Gimle i løpet av helgen. Utrolig god stemning både fredag og lørdag, sier leder for Velfjordrevyen Siri Nepås.

Svært imponerende

Velfjordrevyen hadde satt sammen en storstilt forestilling i anledning sitt 30-årsjubileum. Showet åpnet med en video som viste høydepunkter fra første forestilling i 1987 til revygruppens siste opptredener. Selve forestillingen varte to timer og inneholdt flere gamle klassikere, samt velkjente sketsjer med en ny vri. Publikum var svært begeistret over det som ble presentert.

— Jeg er veldig imponert over Velfjordrevyen og fremføringen de viste i kveld. Jeg har vært på Høylandet i 20 år og sett Høylandsrevyen, en revygruppe med flere anerkjente sketsjer. Jeg vil påstå at mange av numrene som ble vist på scenen i kveld er fullt på høyde med det jeg har jeg har sett på der de siste årene, sier Jarle Moe etter forestillingen fredag kveld.

Roser Asle Bakken

Selv om han koste seg under hele showet, var det ett nummer som gjorde ekstra inntrykk.

— Da Asle Bakken og barnebarnet Ådne Bakken framførte en sang sammen ble jeg veldig imponert. Asle Bakken har vært syk, og jeg er mektig imponert over hans innsats i kveld. Det var veldig bra. Eldstemann Bakken har i tillegg skrevet mange av sangene som ble fremført. Jeg er rett og slett veldig imponert over hva den mannen klarer å skape, sier Jarle Moe.

—Vi fortsetter

Siri Nepås er overveldet over mottakelsen under helgens forestillinger. Hun innrømmer at revygjengen ikke har noen planer om å gi seg med det første.

— Vi er gira og kommer ikke til å legge inn årene. Etter lørdagens show ble det vurdert å få til en revy i julen også. Vi får se hva vi får til, men motivasjonen i gruppa er veldig stor. Vi kommer uansett til å fortsette å lage revy annethvert år i framtiden, det er helt sikkert, sier en strålende fornøyd Nepås etter helgens 30-årsfeiring.