Nå har Bindalsbruket drevet sin nye dørfabrikk i snart ei uke. I den forbindelse var ordfører Britt Helstad tilbake på sin tidligere arbeidsplass med varme lykkeønskninger for framtida.

En blomst og en liten tale sto på agendaen da ordføreren møtte de ansatte på torsdag. Sjøl jobbet hun på ordreavdelinga på det "gamle" Bindalsbruket i 20 år. Tidligere direktør Bjørn Sørhøy var også til stede. Han har vært drivkrafta  for å få det nye konseptet i gang.

Viktig kompetanse

- Takk Bjørn for at du har stått på. Det har vært en lang og kronglete vei med både oppturer og nedturer. Men nå er dere i gang. Vi takker for det dere har fått til. Åtte arbeidsplasser betyr enormt mye for Bindal, sa ordføreren.

Hun rettet også en takk til de andre ansatte som nå er tilbake i den nye bedriften.

- Ringen er rund. Nå er det snart tre år siden konkursen, og dere har vært utenfor kommunen og prøvd dere på annet arbeid. Det er fint å ha dere tilbake, for dere har viktig kompetanse å bidra med. Det er nå jobben starter og jeg ønsker dere lykke til.

Gleder seg til fortsettelsen

Hun overakte en blomsterbukett til daglig leder Jan Håvard Brevik som også benyttet anledningen til å takke både ordføreren, Bjørn Sørhøy og de ansatte.

- Hadde det ikke vært for deg Bjørn så hadde ville vi ikke ha stått her i dag. Det er fint at du vil være med videre. Jeg vil også takke dere andre for tilitten og at dere ville komme tilbake. Jeg gleder meg på fortsettelsen, sa Brevik.