Inne i de gamle lokalene til Coop Elektro på Havnesenteret er de ansatte mandag formiddag i sving på med å gjøre klart for åpningen torsdag morgen. Den nyansatte butikksjefen Marius Andersen (33) forteller at de nesten er klare.

Formidabel overgang

– Vi er i god rute, og alt blir nok klart. Det skal bli klart. Overgangen fra Coop Elektro til Power har vært formidabel, jeg har ikke fått vært så mye med, men de som har jobbet med dette gjør en kjempejobb, og derfor blir vi nok klare i tid, sier han til BA.

Andersen kommer fra Brønnøysundregistrene, der han har arbeidet med intern IT-support, og det samme har han tidligere arbeidet med på Brønnøysund videregående skole. Nå er han inne i oppsigelsestiden hos Registrene, og tar ut litt ferie for å være til stede åpningsuka, og nå og da frem mot mai, da oppsigelsestiden er over.

– Som IT-mann har jeg stor tro på konseptet Power, at vi har lik pris på nett som i butikk, å presse priser er veien å gå, mener han.

Han peker på at kjedene Elkjøp og Lefdal slo seg sammen i fjor, og sier at man må ligge på et prisnivå som konkurrerer med andre aktører.

Kaker og kaffe

– Hvilke planer er det for åpningsdagen?

– Det bli kaker og kaffe, og vi er nok alle på jobb. Jeg håper jo at så mange som mulig tar turen, uavhengig av om de skal handle eller ikke. Det blir nok en spesiell dag. Hele senteret åpner også tidlig, sier butikksjefen, som selv er mest interessert i data, lyd og bilde.

Det blir samme antall ansatte Power-butikken som det før var hos Coop Elektro.

Gjør senteret interessant

Senterleder Erik Gjemble på Havnesenteret snakker med butikksjef Marius Andersen. Gjemble tror at Power blir en viktig del av butikk-miksen på senteret, og gjør det mer interessant. Foto: Simon Aldra

Senterleder Erik Gjemble tar turen innom butikken, og poengterer at det viktig med en balansert miks av butikker på et kjøpesenter, og at han ser på Power som en viktig del av den miksen.

– Jeg tror at de vil gjøre at flere menn og yngre kunder besøker senteret. Dette er kunder som handler mye på nett, og jeg tror dette gjør senteret mer interessant for dem, sier Gjemble.