I styret sitter Margrethe Moe, Per Børre Olsen, Ole Inge Jenssen, Erik Gjemble, May-Wenche Solvold, Kurt Nilssen og Arnt Schjølberg.

Større og bedre messe

– Vi er helt i startfasen, men har noen planer og ønsker. Vi håper på ei større messe, med flere utstillere, sier Margrethe Moe.

– Flere og bedre utstillere, og gjerne flere lokale utstillere. Vi vil gjerne ha med det lokale næringslivet, sier han.

Da forankrer man messa bedre lokalt, ifølge ham.

– Nå har vi fått et utvidet styre, som gir bedre kapasitet, og flere ideer. Vi tar muligens en avgjørelse om gatefesten i kveld, sier hun, men vil ikke gå inn på hva.

I fjor var Moe faktisk litt høy i hatten.

– Jeg spurte Stein hvor mye det hadde kostet å få Roxette hit, ler hun.

Ta vare på det som er bra

De har viktige avgjørelser foran seg. Messa er frivillighet fra ende til annen, og midlene man tjener skal bidra til et bedre tilbud fra BIL.

– BIL sitter igjen med overskuddet. Vi må ta viktige avgjørelser slik at vi kan tjene mest mulig penger, som kan gå til et fritidstilbud for barn og unge, slår Moe fast.

Erik Gjemble er ikke bare ny i styret, men forholdsvis ny i Brønnøysund. Men han forstår hva som er viktig for ei messe.

– Det er viktig å ta vare på det som er gjenkjennbart og har vært bra før, men vi lever i en verden der folk ønsker litt nye ting, og vi må se på hvordan vi kan tilføre noe nytt. Det er jo også derfor vi vil invitere folk både regionalt og lokalt til å bidra med ideer, sier han.

F.v.: Per Børre Olsen, Ole Inge Jenssen, Margrethe Moe, Erik Gjemble, May-Wenche Solvold, Kurt Nilssen og Arnt Schjølberg. Foto: Simon Aldra