Førstkommende lørdag blåser Kolvereid Storband i gang en "Ballrom night" på ungdomshuset Vonheim på Sør-Horsfjord. De oppfordrer bindalingene til å pusse danseskoene og møte opp. I en pressemelding forteller de følgende om arrangementet:

"Lørdag kveld blir det interkommunal forbrødring på Austra. Da samles nemlig Kolvereid Storband på Vonheim for å spille opp til en real Ballroom Night. Dette storbandet har eksistert siden vinteren 2014, og er et band med medlemmer fra hele Namdal og fra Bindal. De samles 10-12 ganger per år, og har den siste tiden samarbeidet med vokalist Marte Volden fra Kolvereid. Og Volden er også med bandet til Vonheim på lørdag".

- Marte har opptrådt sammen med oss ved et par-tre spillejobber allerede, og det har vært et meget spennende og fruktbart samarbeid. Når vi nå skal spille en tre-setts ballroom-jobb, er det helt naturlig og kjærkomment å ha med en vokalist som Marte. I slik musikk tilfører hun det lille ekstra som både skaper nødvendig variasjon i programmet, og får bandet til å yte litt ekstra, sier styreleder Eskil Laukvik.

Lørdagens Ballroom Night arrangeres i samarbeid mellom Kolvereid Storband og U.L. Fønix. Og Laukvik er veldig glad for å få på plass et slikt samarbeid, på tvers av alle mulige grenser, både kulturelt og kommunalt.

- Ja dette blir skikkelig artig. Og samarbeidet kan fort kan bli gjentatt om det viser seg å være populært. Så vi håper på fullt hus og topp stemning, avslutter Laukvik.

Som en innledning på kvelden blir det muligheter for å innta fiskesuppe, før bandet spiller opp og holder det gående ut i de sene nattetimer. Kolvereid Storband gir følgende oppfordring: "Møt opp og få med deg Ballroom Night på Vonheim på lørdag, med eller uten dansesko".