Hovedaksjonær, styremedlem og daglig leder i Elektriker'n Brønnøysund AS Ronny Brekk tok den tunge veien til skifteretten 13. oktober for å melde oppbud. Han opplyste samtidig at han hadde planer om å opprette et nytt selskap. Allerede 19. oktober ble Elektriker1 Brønnøysund AS registrert hos Brønnøysundregistrene. Mandag 23. oktober var selskapet i aktivitet igjen med Ronny Brekk som daglig leder og styreleder. Med på laget er også Ole Marius Skillevik og Rune Larsen Aune i styret.

- Dette er en restart etter konkursen. Vi har sju ansatte og vi håper vi kan øke dette antallet sakte, men sikkert. Vi er allerede i gang med å sluttføre prosjekter vi hadde startet på, sier Brekk.

Da selskapet gikk konkurs var det 16 ansatte, to av dem var på vei ut av selskapet, dermed var det 14 personer som sto uten jobb.

- Nå er halvparten av dem tilbake. Mandag for ei uke siden hadde vi fem stykker i arbeid, men vi ser at det kanskje blir litt roligere fremover. Det viktigste er at vi får fortsette med prosjektene vi holdt på med. Dette gjelder blokka på Salhus, Rørvik kommunes svømmehall og allbrukshus og prosjekter i private hus, sier Ronny Brekk.