Brønnøysunds Avis skrev i oktober at Ben Andre Graven har tatt sluttpakke og slutter som banksjef for DNB i Brønnøysund. 1. november var fratredelsesdato, og Graven viste til mange reisedøgn og familiære årsaker som bakgrunn for avgjørelsen.

Nå viser det seg at Graven har funnet ny jobb i samme bransje: 1. januar 2016 starter han som finansrådgiver i Sparebank 1 Nord-Norge avdeling i Brønnøysund.

- Vi er utrolig fornøyde med å få inn en slik kapasitet på vårt lag. Ben Andre har både en solid CV og gode resultater å vise til. Hans solide bankerfaring som banksjef for personkundemarkedet og som finansrådgiver fra Nordlandsbanken/DNB vil bli nyttig for oss i jakten på nye markedsandeler, sier Øyvind Løvdahl, banksjef i Sparebank 1 Nord-Norge, i en pressemelding.

Ben Andre Graven er glad for å ha funnet en jobb innen faget han kan.

- Da Sparebank 1 Nord-Norge viste interesse og presenterte sin tydelige satsingsstrategi i forhold til Brønnøysund, føltes det riktig å fortsette karrieren innenfor bank hos dem. Det er bankfaget jeg kan best og jeg ønsker å fortsette i bransjen. Jeg ser også frem til samarbeidet med banksjef Øyvind Løvdahl. Vi har vært kollegaer før og vi hadde et meget godt samarbeid i mange år. Vi synes begge at dette blir en spennende gjenforening, sier Ben Andre Graven.

BA 22.10.15 Foto: Faksimile