Første dansesteg tatt

Over 130 barn og voksne har de to siste ukene deltatt i kreativ samtidsdans i den gamle folkeskolen i Brønnøy.
Nyheter

-Tilbudet kom til rett tid, opplever initiativtaker Trine Saltermark som i kulturskolen Brønnøy opplever stor pågang til det nye prosjektet "Dansesteget".  Til første kurs med dansekunstner  Helle Levang Moum har det vært over 130 deltagere.

-Barn, ungdom og voksne har deltatt i kreativ, skapende samtidsdans med eventyr som tema sammen med Moum.  De lokale danserne virker overmodne og klar for et nytt danseopplegg, erfarer Saltermark som nå kun har noen få ledige plasser i aldersgruppen 12-14 år.  Se mer om tilbudet her

- Vi har også stor pågang fra SFO, og gjør vårt beste for å gi alle som søker en mulighet til å delta. Til våren eller høsten håper vi også å ha klart et tilbud for alle som har søkt plass for barn i aldersgruppen 3-5 år, sier Saltermark. Prosjektet "Dansesteget" går over tre år og skal hente inn profesjonelle dansekunstnere til Brønnøy for lokal undervisning. Målet er å kunne tilby et permanent dansetilbud i Brønnøy. Det blir under "Dansesteget"  tilbudt ulike dansesjangre.

-Moum har nå avsluttet sine timer, og vi venter nå på Tonje Skarpsno som skal holde kurset  "Et steg hit, og et steg dit" jazzdans/hip hop/musical​, forteller Saltermark.