Under en politisk stand i Sømna i går overrakte Gunder Strømberg fra Tverrpolitisk liste en sjekk på 10.000 kroner til Sømna Demensforening ved Klara Storvik.

- Demensforeningen med Klara Storvik i spissen gjør en fantastisk jobb for oss i Sømna. Dette arbeidet får kanskje ikke så stor oppmerksomhet og Tverrpolitisk liste ønsker derfor å støtte arbeidet som gjøres samtidig som vi vil sette fokus på viktigheten både av dette arbeidet og tilsvarende frivillig arbeid i kommunen, sier Strømberg.

Gunder Strømberg forteller at partiet også har gitt støtte til røntgenapparat, skolekorpset og og Sømna Il. Han synes det er viktig å støtte frivilligheten.

Leder i Sømna demensforening, Klara Storvik, er takknemlig for gaven og opplyser at pengene skal gå til trivselstiltak for demente i Sømna. Dette inkluderer også de som bor på sykehjemmet.

- Tilskuddet kommer godt  med. Vi har nettopp gjennomført er tilstelning på sykehjemmet med fokus på trivsel. Nå ligger det an til at vi får til flere slike arrangement, sier Klara Storvik.