Cat vender tilbake for å bli Altinn-sjef

Nyheter

Cathrine "Cat" Holten er ansatt som ny avdelingsdirektør i Avdeling for Altinn og Seres (AAS) ved Brønnøysundregistrene. Hun er kjent for mange ved Brønnøysundregistrene, da hun har seks år bak seg i avdelingen hun nå skal lede.

- Jeg kjenner Altinn godt etter seks år som fagdirektør for Altinn II-programmet , og etter dette som Helsedirektoratets representant i arbeid med statlige felleskomponenter. Årene på utsiden har gjort meg enda mer overbevist om betydningen av Altinn for digitaliseringen av offentlig sektor. I denne stillingen vil jeg få bruk for alt jeg har lært og erfart så langt, og jeg gleder meg til å ta fatt på denne viktige oppgaven, sier hun.


Registeransatt til 2012

Holten har vært ansatt som blant annet sjefsarkitekt i arbeidet med Altinn II plattformen, og hun var fagdirektør da hun søkte nye utfordringer i 2012, så hun er godt kjent med avdelingen og Altinn-løsningen.

Tidligere har Holten jobbet blant annet som IT-rådgiver i NAV og Moderniseringsdepartementet. Hun er utdannet innen informatikk. Med dette er den nye toppledelsen ved Brønnøysundregistrene (BR) komplett.

- En viktig grunn til at jeg ønsker å gå inn i denne rollen, er de mange engasjerte og dyktige menneskene jeg får jobbe sammen med, både innenfor og utenfor etaten. Og jeg skal gjøre mitt beste for å bidra til framtidas Altinn sammen med dem alle.


Har nettverk

Registerdirektør Lars Peder Brekk er godt fornøyd med nyansettelsen.

- Dette er en styrke i det viktige arbeidet som skjer fremover nå, med nye Altinn-kontrakter og nye satsningsområder. Holten har bred kompetanse. Hun har en ledererfaring som vil bli verdifull for oss, og hun har et stort nettverk innen det offentlige Norge. Vi ser frem til å samarbeide med henne i årene fremover


 

Har søkt jobben

Gisle Tøgersen har søkt på stillingen han nå er konstituert i.