Politiet i Trøndelag melder at to personer er fløyet til sykehus, og to personer skal til sykehus for kontroll. Det var litt før tolv i dag politiet meldte at fire personer var involvert i trafikkulykke på fylkesvei 17, Høylandet , som er en populær gjennomfartsåre mellom Trøndelag og Sør-Helgeland.

Fører fra Rørvik

Det har inntil nå ikke vært kjent hvor de involverte i ulykken er hjemmehørende.  Operasjonsleder Stig Roger Olsen på operasjonssentralen i Trøndelag, opplyser nå at ingen av bileierne involvert i ulykken bor i Nord-Norge.

-Den kunnskap jeg har så langt om dette, er at den ene føreren er fra Rørvik, og den andre fra Sørumsand i Romerrike. Jeg har ikke opplysninger vedrørende passasjerene, sier Olsen til BAnett.

I 60 sone

Ulykken skal ha skjedd i 60-sonen, på den rette strekninga hundre meter nord for Namdal Rehabilitering, skriver Namdalsavisa, som har hatt fotograf på stedet.

Namdalsavisa melder at ambulanse og politi ankom stedet like etter 12.00, og at veien ble stengt.

– Vi fikk melding fra 110-sentralen klokken 11.46 om at to biler hadde støtt sammen front mot front. Etter kort tid fikk vi ny tilbakemelding om at to av de fire involverte hadde tatt seg ut av bilene og sto oppreist, forteller operasjonsleder Stig Roger Olsen, til Namdalsavisa.

Politiet stengte vegen, fordi det var behov for å frigjøre en person fra et kjøretøy. Luftambulanse ble rekvidert.

Kjenner ikke årsak

– Det er uklart hvor alvorlig det er, men brannvesenet og helse ved lege kom veldig tidlig til åstedet, sier Olsen, som ikke har noe informasjon om forholdene på stedet, eller årsaken til ulykken,skriver Namdalsavisa.

.

Fv 17. gjennom Høylandet er en populær snarvei for å komme til Bindal, Sømna og Brønnøy. Rødt merke viser Høylandets lokalisering på kartet.