Det krydde av små superhelter, prinsesser, Spiderman og Sabeltann.

- Noe av det morsomste barna vet er jo å kle seg ut, og jammen er det populært blant de voksen i barnehagen også. Her fant vi både Mikkel Rev, Teskjekjerringa, en leopard, en kanin, en maler og en bjørn.

Her i Toftsundet har vi barn i alderen 1 – 6 år, og det er stor stas å feire karneval sammen på tvers av aldersgruppene. De store hjelper de små, og det er stas for de minste å danse og leke med de som er større. Vi er så heldige at vi har en stor gymsal hvor vi har mye tumleplass, og den er perfekt til slike festdager som i dag, forteller Rita Stephansen Brun og Brigitte Steen Olsen, som jobber i barnehagen.

De forteller at Tofsundet barnehage har engasjerte foreldre. Tove Utvik og Line Ibsen Larsen, som har barn i barnehagen, sier:

- Karneval er en av flere koselige, årlige tradisjoner i Toftsundet barnehage. Det er en dag som ungene gleder seg voldsomt til, og det er utrolig gøy å levere et ferdig utkledd, spent og lykkelig barn i barnehagen. I fjor insisterte treåringen på å løpe til barnehagen som Hulken. Det var et syn. Det er så koselig å komme i barnehagen og se så mange søte små prinsesser, superhelter, dyr og andre figurer. Og så artig for ungene at de voksne også er utkledd. Dette er en dag ungene gleder seg til og som de husker lenge.