Bigbang smeller til

Bigbang har ankommet Brønnøysund og skal spille på Tørrfiskbrygga i kveld.
Nyheter

Etter at det sent i går ble klart at Hellbillies ikke kommer til å spille på Rootsfestivalen i kveld fikk Øystein Greni, vokalisten i bandet Bigbang, en telefon.

- Dette var egentlig den eneste frihelgen vår denne sommeren og jeg hadde tenkt til å pusse opp og litt greier. Men da jeg fikk en telefon fra vår bookingansvarlig i går kveld og ble spurt om vi kunne spille på Rootsfestivalen i dag kastet jeg meg rundt å ringte Nicolai og Olaf, sier Greni.

De to andre bandmedlemmene Nicolai Eilertsen og Olaf Olsen kastet seg også rundt og i dag klokken 14.00 var de allerede på plass i Brønnøysund.

- Grunnen til at vi er her er fryktelig trist, men vi syns det er veldig gøy at vi kunne stille opp. Vi har jo spilt i Brønnøysund før og det var kjempestemning, så vi er glade for å være her, sier Greni til BAnett.