Selv om værgudene gjorde det vått en stund, satte det ikke det noen demper på dagens arrangement. Folk koste seg med både grillmat, kaffe, kaker og musikk.

Fra scenen ble det levert et ene perlen eter den andre, men den som tok stjernestatusen denne lørdagen var lille Solan Bøygard Horn, som, med hodetelefoner, elegant entret scenen og inntok trommeslagersettet mens mamma Anita og pappa Trond Sverre fremførte sin del av dugnadsarbeidet.  Det var nok ikke bare foreldrene som fikk jubelrop og trampeklapp for flott levert arbeid, det fikk også lille Solan før han motvillig ble hentet med av scene av sin gudfar.

– Jeg er svært fornøyd med dagen i dag. Det har vært et godt oppmøte og folk har kommet med tilbakemeldinger allerede om at dette likte de svært godt. Selv om det begynte å regne nå på ettermiddagen så la det ingen demper på stemningen. Folk har kommet med mat, spist mat, gitt bidrag etter eget ønske og skrytt av musikken. Da kan det ikke bli bedre, sier en smilende Trond Sverre Horn.