Så langt har B-gjengen forhåndssolgt vel 200 billetter til julekonserten som blir framført sammen med sang- og musikkvenner i hallen på Bindalseidet. Enda er det ei uke igjen så de forventer mer salg denne siste uka. De resterende billettene vil bli solgt ved inngangen.

En stor vennegjeng

– Vi har forberedt oss godt, og vi gleder oss veldig til dette. Med et en flott gjeng vokalister og musikere med lokalt tilsnitt blir dette så bra, sier Hans Otto Helstad fra B-Gjengen.  På vennelista står Geir Allan Reitan, Pål Sigmund Steinnes, Ida Kveinå, Camilla Brevik, Eivind Sommerseth, Julie Vikestad Olsen, Adrian Jørgensen og Maria Slyngstad.

– Dette er en unik gjeng som vil bidra. Det har vi fått bevis på under øvelsene. Vi lover gåsehudfaktor. I fjor hadde vi den første julekonserten, og det var på Terråk. Da er det naturlig at vi framfører årets konsert på Bindalseidet. Nå er vi klare for å skape det som DDE gjør i Namsos og Publiners gjør i Brønnøysund, men med B-Gjengens preg, sier Helstad.

DDEs lystekniker

For å gjøre tilgjengeligheten enda bedre, og for å knytte kommunen bedre sammen har de satt opp buss fra Terråk med retur etter konserten. Dette krever imidlertid påmelding.

– Vi må vite om det blir bruk for bussen, men tilbudet er der, sier Helstad. Han lover også et spektakulært lysshow under julekonserten.

– Vi har vært så heldige å få Lars Kristian Mathisen som er lystekniker hos DDE med oss på konserten. Han er proff på lysshow.  En annen artig ting er at en del kjente musikere fra andre deler av landet vil bidra på sin måte underveis, opplyser Hans Otto Helstad med et lurt smil.