De er far, sønn og bror. Til sammen har de gitt ut over ti album og bidratt på utgivelser fra og musikalske prosjekter med artister som Halvdan Sivertsen, Kari, Lars og Ola Bremnes, Terje Nilsen, Bigbang og Asa Krogtoft.

Nå har Terje Nohr, Petter Nohr Unstad og Kristoffer Nohr Unstad laget live-konseptet Nohr, Nohr, Nohr: en konsert som blander låter fra de tre respektive låtskriverne sammen for aller første gang. Torsdag spiller de på Folkets Hus på Vega og fredag kommer de til Kred i Brønnøysund.

Konserten byr på over tretti år med nordnorsk musikkhistorie, med fortellinger og anekdoter som går til både sangene og periodene de er skrevet i.

Terje Nohr er artist og musiker, og slapp sitt debutalbum «Så langt» i 2005. Petter og Kristoffer Nohr Unstad er kanskje aller mest kjent fra bandet Kråkesølv, men begge har også egne kritikerroste soloalbum på samvittigheten. Repertoaret spenner fra progressiv rock til lavmælt visesang, med nordnorske tekster som favner både samfunnsdebatten og menneskesinnet. Familietrioen har også med seg trommeslager Arnfinn Bergrabb på scenen, i tillegg til Brynjar Erdahl på lyd.