Har ny tekstforfatter

Publiners har fått brønnøyforfatter med på laget.
Kultur

Bandet jobber i helgen i Trond-Viggo Solås´studio på Sørneset. BAnett besøkte dem i dag og fikk i tilegg høre foreløpige utgaver av to sanger. Begge er produkter av bandets nye samarbeid med Asbjørn Stenmark, den stjørdalsbosatte brønnøyværingen som romandebuterte med "Pølsedrømmer" i 2006. Han har hatt ideen og skissen til tekstene, som bandet så har diktet videre på.

"Når du fer" er balladen med stor B på den kommende platen. Her snakker vi sang i "Bær me over"-skuffen. Selv i den foreløpige versjonen vi hører, hvor koringen som skal gi den store finalen ikke er lagt på, så snakker vi en sang som gir lyst til å danse tett eller til å la lighteren gå i været.

"Schrøders plass" er en hyllest til minner og ungdomstid på Brønnøysunds lille, store plass. Publiners ber i teksten om å få sin aske spredt på Toft, men hjertet begravd på Schrøders plass. Her snakker vi mer godfoten går- tempo, og sangen er så refrengsterk at man tar seg i å se for seg halve Norge nynnende på en sang om en plass i Brønnøysund.

Publiners spiller på Kred neste lørdag. Les mer i tirstdagsavisen.