Jenny Augusta ute med "Dobbel"

Artisten fra Sømna har nettopp sluppet ny singel med Pats Nichols.

Jenny Augusta Har gitt ut singelen "Dobbel" sammen med Pats Nichols.  Foto: Pressefoto

Kultur

Jenny Augusta Enge holder fortsatt på sømnadialekten når hun sammen med Pats Nichols nylig slapp singelen "Dobbel" digitalt. For ti år hadde samme låta urpremiere på NRK barneTV. Tidligere i vår ga Jenny Augusta også ut tre låter til inntekt for årets TV-aksjon med Majorstua Barne og Ungdomskor.

Med låter som «Drit og dra» og «All your friends are dead» gjorde Jenny Augusta seg godt bemerket på Norske talenter på TV2 høsten 2015.
Når «Drit og dra» kom ut gikk den viral og førte til et samarbeid med Universal Music, samt bragte henne på scenen på flere festivaler. Jenny Augusta deltok under fjorårets Melodi grand prix med «I go where you go» , låta fikk terningkast fem av Dagbladets anmelder og ble trukket fram som en favoritt.


Pats Nichols (tidl. Pats One) ble for følgere av den norske rapscenen en å følge med på, da han toget inn i battlerap-ligaen Skeez TV. I løpet av fem år ble han et av de aller største navnene, fikk flere av kampene sendt på VGTV, og er den eneste i ligaen som har vunnet to titler i ligaen, årets battler 2012, og Skeez TV Champ 2014.

Siden da har han sluppet musikk regelmessig, bl.a. debutalbumet “Nichols” og singlene/videoene “Høster Som Man Sår”, “Dypdykk” og “Tåkeslott” . I 2017 skiftet han navn til Pats Nichols og slapp singlene og videoene “Fritid”, “Veit” med Tuva Syvertsen (Valkyrien Allstars), og EP’en “Veit Remix” med bl.a. Klish, RSP, Big Daddy Karsten m.fl.

Pats er også en av pådriverene bak plateselskapet, studioet og musikkollektivet Heads Quarters, som i dag huser elleve artister og produsenter.

I 2018 er han klar med gjestevers på flere prosjekter, og sitt eget prosjekt “Første Sesong”, som inneholder flere EP’er, singler, videoer og annet materiale.