Koret er kun for damer og det stilles som krav til deltakerne at de har sangerfaring fra før, enten gjennom kor eller som solister. Konserten skal foregå i kjent cabaret-stil hvor musikerne vil være en del av scenebildet. Det er også leid inn dyktige dansere for å krydre showet.

Prosjektkor

Det er allerede over 20 påmeldte til koret og fristen for å melde seg på går ut 1. mai.

– Som i musikalen Chicago og filmen Burlesque har vi hentet inn en karismatisk nattklubbeier som holder orden på damene. Dyktige England Brooks har tatt på seg den "rollen". I tillegg brukes solister fra prosjektkoret eller lokalt, sier korkonsulent for Nord-Norge og prosjektleder for Club Diva Marita Havaas Olsen i en pressemelding.

– Det er allerede påmeldt 20 damer, sier Olsen til BAnett og oppfordrer flere til å melde seg på.

To konserter

Prosjektet er delt inn i fem geografiske områder. Dirigent for Club Diva Helgeland er Tonje Hjertås som er ansatt ved Rana Kulturskole. For Club Diva Helgeland vil det holdes to øvingshelger. Den ene i Mosjøen 25. til 27. mai, den andre i Sandnessjøen 7. til 9. september. Det skal holdes to konserter. Den første i Mosjøen Kulturhus torsdag 1. november, den andre i Kulturbadet i Sandnessjøen fredag 2. november.

Pensjonistskolen

Club Diva gjøres i samarbeid med Nord-Norsk Pensjonistskole. Norges Korforbund har samarbeidet tett med skolen i flere år og kan se tilbake på flere vellykkede prosjekt. I Club Diva kjøres alle fem prosjektkor som kurs ved denne skolen. – Norges Korforbund setter stor pris på samarbeidet med skolen. Et samarbeid som er meget viktig for at vi skal kunne gjennomføre slike store prosjekt i Nord-Norge, sier Marita Havaas Olsen.