Sugar Louise gir overskuddet av julesingel til gatemagasin

- Bladet gir selgerne en svært lav terskel for deltakelse, sier Odd-Reidar Liasjø.

Videoen til "Santa Baby" er laget i spillet "Grand Theft Auto 5" av spilleren med pseudonymet Freddy Los Santos, som er en venn av bandet.

Sugar Louise er ute med julesingelen "Santa Baby".  Foto: Pressefoto

Kultur

Trondheimsbandet Sugar Louise, med den aldri hvilende bindaling Odd-Reidar Liasjø i spissen, er kanskje mest kjente for RBK-sangen "Ikke Engang Robin Hood (Kan Ta Gull Fra RBK)", som spilles jevnlig på Lerkendal.

Gir til magasin

Nå har Liasjø & co. igjen latt seg inspirere av Robin Hood, som ifølge sagnet tok fra de rike og ga til de fattige. I dag slapp Sugar Louise julesingelen "Santa Baby",  og de gir inntektene fra utgivelsene til de sangen handler om, de som ikke har så mye.

Pengene går derfor direkte til Gatemagasinet Sorgenfri via Sparebankens giverportal Spleis. Ved salg av sangen på iTunes gir bandet 1 krone direkte til magasinet.

- Gatemagasinet Sorgenfri har i ti år tatt vare på nettopp de menneskene vi synger om, og gitt dem en arena og mulighet til å få sin egen verdighet tilbake. Bladet gir selgerne en svært lav terskel for deltakelse i arbeidslivet, og en rask profitt både økonomisk og sosialt, sier Odd-Reida Liasjø.

Gir bort konsert

- Vi har ingen formening om hvor mye penger vi kan klare å generere, men det hadde vært kult om det kom inn 2-3 ganger fler kroner enn antall avspillinger av videoen.

Kronerullingen til Gatemagasinet Sorgenfri varer fram til julaften, og bedrifter eller private som graver litt ekstra dypt i lommene kan få en konsert med Sugar Louise i belønning.

- I sann Robin Hood-ånd utfordrer vi også store, pengesterke aktører til å doble sluttsummen på julaften. Da begynner det virkelig å monne! sier Liasjø.


- Verst for mamma

Odd-Reidar Liasjø og Sugar Louise tar sexklisjeene helt ut i sin nye musikkvideo.

 

Bindal-pønker med platestunt

Odd-Reidar Liasjø og bandet hans måtte ty til nye metoder for å få råd til promotering av sin nye plate.

 

Bindaling griller Bono

Odd Reidar "Billy McBarbie" Liasjø vil brenne U2-vokalisten på grillen.