B-Gjengen slipper plate

Har "Blikket" klar før konserten i Olavshallen i helga.

B-Gjengen gjennomførte en fenomenal julekonsert i fjor. Til helgen spiller bindalingene i Olavshallen i Trondheim og denne uken slapp de sin første singel "Blikket". 

Bandet har laget cover til sin nye singel. 

Kultur

Bandet B-Gjengen ble startet i Bindal i 2015. Bandet begynte som et festband med fokus på coverlåter, men har etter hver tatt steget over til eget materiale.

Bassist og låtskriver Jørund Lislien opplyser til BAnett at bandet nå har 6-7 egenproduserte låter som spilles på konserter, i tillegg til en del coverlåter. Alle tekster er selvfølgelig skrevet og framført på bindalsk. Denne uken slapp bandet også sin første singel, "Blikket", signert Lislien.

- Ideen og skissen var min, men denne låta er videreutviklet av bandet og vi har hatt god hjelp fra Vega Media, sier Lislien.

Debutsingelen "Blikket" ble gjort tilgjengelig på alle digitale plattformer denne uken, og bandet har også ordnet med CD-er til helgens trondheimsbesøk der B-Gjengen skal spille i Olavshallen.

- Låta handler om det å ikke høre hjemme et sted, å ikke passe inn at man kjemper mot seg selv, sier Lislien.

Bandet har planer om å bli ferdig med en EP til neste sommer.

- Vi må trekke fram Nils Gullsvåg og Ole Bjørn Nygaard Berg i Vega Media. De har vært kjempeviktige som veiledere og produsenter i dette, sier Lislien.

B-Gjengen består foruten Lislien av hovedvokalist Dag Christer Brønmo, brødrene Hans Otto og Tom Rune Helstad og Kenneth Thomassen. Billettene til konserten i Olavshallen ble utsolgt i løpet av en knapp uke


Premiere på ny sang av B-gjengen

Høstkonserten i Bindal bød på en nyskrevet sang.

 

B-gjengen holder sin første julekonsert i Olavshallen

Det startet som en vill ide, nå er billettene til den lille salen i Olavshallen snart utsolgt.