Jenny Augusta er ute av Norske Talenter

Kom ikke videre fra seminfinalen i går kveld.

Ute Jenny Augusta Enge gjorde en god figur og kom helt til semifinalen i Norske Talenter. I går kveld var det imidlertid stopp for artisten fra Sømna. 

Kultur

Jenny Augusta Enge fra Sømna har kommet seg gjennom to runder i Norske Talenter, og har fått mye skryt fra dommerne.

Det fikk hun også i går kveld, etter å ha framført en ny låt hun har skrevet selv: "Looking 4 me". Dermed gikk hun også tilbake til å synge engelsk, slik som i audition-runden.

Framføringen falt i god jord hos dommer Mia Gundersen:

-  Jeg synes du er utrolig sjarmerende. Stemmen din var bedre denne gangen, du viser en vilje der. Det liker jeg. Men jeg liker deg bedre på norsk. Du forsvinner litt på engelsk, mente Gundersen.

- Jeg synes du er like god som alltid. Du er spesiell, mente dommer Linn Skåber.

- Jeg digger når du synger på engelsk. Du har karisma, og fet karakter. Jeg digger deg, sa Suleman Malik etter framføringen.

Bjarne Brøndbo hadde følgende melding til Jenny:

- Jeg tror Norge har bruk for en liten særegen blomst fra Sømna, som kan reise rundt å spille på festivaler om sommeren. Jeg synes det var helt flott, sa Brøndbo.

Men i gårsdagens semifinale var det i hovedsak seerne som fikk bestemme hvem som skulle gå videre til finalen. Bare de tre semifinalistene som fikk flest stemmer hadde en mulighet til å gå videre. Jenny Augusta og hennes orkester var ikke blant dem, og var dermed ute av konkurransen.