AKVA group Land Based Norway har kjøpt Austevoll Rørteknikk

AKVA group Land Based Norway i Sømna har kjøpt opp Austevoll Rørteknikk, og får dermed en vestlandsavdeling med 14 ansatte.

-Vi er glade for å ønske Austevoll Rørteknikk velkommen til AKVA group Land Based. Kjøpet representerer et strategisk grep for å ta en enda sterkere posisjon i regionen. Gjennom en større tilstedeværelse vil vi styrke tilbudet innen service-, vedlikeholds- og totalprosjekter på Vestlandet, sier daglig leder Sten Roald Lorentzen  Foto: Jøran Horn

New Articles

- Vi har hatt en avdeling i Bergen halvannet år med bare to ansatte, også trengte vi mer fart i den delen av landet for å betjene alt vi allerede har igangsatt, og nye planer. Vi har to store kontrakter med Ånes Inkubator AS og Sande Settefisk i nærheten av Bergen, og mange mindre. Enda mer er på gang. Det ser positivt ut. Oppkjøpet vil styrke AKVA group Land Based sin posisjon og tilstedeværelse på Vestlandet, sier Sten Roald Lorentzen, daglig leder i AKVA group Land Based Norway.