I Statsbyggs eget reguleringsforslag er det tegnet inn parkeringsløsning under Schrøders plass for nye Brønnøysundregistrene. Til kommende planutvalgsmøte 24. september i Brønnøy, er kommunen forelagt at Statsbygg ønsker en  annen parkeringsløsning; Levinord AS parkeringsanlegg på Alf T. Nielsentomten lenger øst i byen.

Brønnøyrådmannen legger nå frem Levinord AS reguleringsanmoding for planutvalget, men tilrår ikke reguleringsoppstart for dette.

"Det er positivt og avgjørende viktig for byutvikling at det er eiendomsaktører som er villige til å satse. Kommune som beslutningsmyndighet i arealbruken har samtidig ansvaret for at helheten og den overordnede sammenhengen legger nødvendige føringer for detaljoppgavene. Statsbygg må derfor først avklare om parkeringsløsningen slik den ligger i reguleringsforslaget under Schrøders Plass skal gjennomføres, eller tas ut av plankartet og erstattes av et annet område for inndekking av parkeringsnormens krav.Før dette er avklart ser rådmannen det som lite hensiktsmessig å igangsette en reguleringsoppstart som omsøkt av Levinord AS", fremholder rådmannen.