Frustrasjon og jubel i serieåpningen

Klaussen-jubel Lars Magnus, Thomas og Jan Are Klaussen jubler etter scoring mot KFUM på søndag.  Foto: Pål Jacob Nessjøen / Vegakameratene

Glemte å takke Vegakameratene har en fast ordning med å ta en takkerunde til sine fans, Blåskjortan, etter hver kamp. Men mot Grorud var frustrasjonen over dommerne så stor at vegalaget gikk rett i garderoben for å unngå kort etter kampen. 

Sport

Helgens serieåpning i eliteserien i futsal ble litt begge deler for Vegakameratene.

I første kamp mot Grorud på lørdag ble det uavgjort, etter en svært jevn og tøff battalje på "hjemmebane" i Trondheim.

Vega gikk opp i ledelsen tidlig i første omgang, men Grorud slo tilbake like etter. Dette resultatet holdt seg til pause.

I andreomgang var det Grorud som tok ledelsen, før Vega utlignet. Da kom dommerne i fokus.

"Dommene hadde nok satt lista noe uvanlig lavt i andreomgangen og det ble fort 5-5 i frispark. Grorud fikk først en 10m, men Kenneth fikset den greit. Så ble det dømt straffe til Grorud, noe tvilsom, men Grorud satte den sikkert.", skriver Vegakam på sine nettsider.

Dermed  måtte Vegakameratene kjempe seg til utligning. Etter en durabelig sluttspurt med flere gode Vega-sjanser ble det likevel uavgjort 3-3. Vega var lite fornøyd med resultatet:

"Vegaspillerne var mildt sagt frustrerte over dommerne og ble sendt rett i garderoben for å unngå kort etter kampen. Dette ble dessverre på bekostning av takkerunden til våre trofaste fans, BLÅSKJORTAN. Dette er uakseptabelt og skal aldri skje igjen. Vegakameratene baklager på det sterkeste og ønsker å takke for støtten vi får når dere er på tribunen!", skrive laget.

I dag leverte Vegakameratene den aller beste unnskyldningen som finnes for sine supportere. De banket erkerival KFUM Oslo 3-1.

Dermed ligger Vega på tredeplass i eliteserien med fire poeng etter første runde. Kongsvinger og Grorud ligger over, med henholdsvis seks og fire poeng.