Vant sammenlagt

Lasse Lucas Blichfeldt ble kveldens helt igjen søndag, da Stolpskot tok sammenlagtseieren i Paaschecupen.

Vant fotballen: Sambandet slo FK Rølp i fotballfinalen, men i straffekonken mot Stolpskot om sammenlagtseieren ble det tap. Her ved Vilde Strømmen (bak,f.v.), Therese Bratås, Stian Khalid, Marius Aasberg, Knut Idar Torgnes, Mats Skogstrand, Atle Aarøen, Pål Gunnar Fuglstad. Nederst: Mikael Slotvik og Eirik Børsheim. 

Sport

Stolpskot ble avskrevet i sammenlagten etter at de røk ut i første kvartfinale i fotballturneringa. Men en etter en røk de andre lagene som truet sammenlagtseieren ut. Til slutt var det bare Sambandet som hadde mulighet for å slå Stolpskot. For å gjøre dette, måtte de vinne fotballfinalen mot FK Rølp.

Med ett mål fra dagens beste guttespiller, Mikael Slotvik, ble det seier i fotballturneringa for Sambandet. Dermed sto de likt med Stolpskot i sammenlagtpoeng, og det hele måtte avgjøres på straffer. Tre innebandystraffer og tre fotballstraffer til begge lag. Men like før siste innebandystraffe skulle tas, gikk lyset i Brønnøyhallen. Etter litt fiksing og triksing, ble hele straffekonkurransen flyttet til skyttersalen - da det fortsatt var bekmørt i hallen. Her gikk det ikke an å få inn et fotballmål, og konkurransen ble dermed seks innebandystraffer til begge lag.

Akkurat som på lørdag, da han reddet sju straffer i innebandyfinalen, var Lasse Lucas Blichfeldt i det umulige hjørnet mellom stengene for Stolpskot. Etter fem strake redninger, mens lagkameratene Ole Martin Trælnes og Tormod Rye scoret på sine straffer mot Sambandet, var det hele avgjort. Stolpskot vinner årets sammenlagtkonkurranse. Blichfeldt står altså med tolv strafferedninger på rad, i løpet av straffekonkurransene lørdag og søndag

Øvrige resultater:

Fotballturneringa:

1. plass: Sambandet

2. plass: FK Rølp

3. plass: Øysyhålå

4. plass: FC Star

Beste gutt: Mikael Slotvik (Sambandet)

Beste jente: Silje Haugen (FK Rølp)

Innebandyturneringa:

1. plass: Stolpskot

2. plass: Gul sny

3. plass: FC Star

4, plass: Øysyhålå

Beste gutt: Torbjørn Hermansen (Gul sny)

Beste jente: Vilde Rustad (Sambandet)

Sammenlagtvinner: Stolpskot

  • BAnett kommer tilbake med bildeserie fra fotballturneringa i løpet av dagen