Tror på futsal-gull

Vegakameratene ligger ett poeng bak serieleder KFUM Oslo. I helgen skal det hele avgjøres i Drammenshallen.

  Foto: PRIVAT

  Foto: Vegakameratene sin hjemmeside

Sport

Solør på tredjeplass er så langt bak at gullkampen står mellom to lag.
De ti lagene i Telekiosken Elite Futsal skal spille tre kamper også den siste spillehelgen; to lørdag og én søndag.

Lørdag møter Vegakameratene nedrykksklare Lillehammer og Nordpolen, som kjemper om å unngå nedrykk.

KFUM som fortsatt er ubeseiret (11-4-0) har tøffere motstand på papiret i og med at de skal opp mot fjorårsvinner Nidaros og Horten lørdag.

– Jeg tror vi har en god sjanse på gull. KFUM er et veldig godt lag, men jeg kan love at vi skal gjøre det bedre enn forrige gang vi møtte dem. Vi er forberedt på hva som venter oss, sier Vegakam-trener Kai Bardal.

I sesongens første møte vant "Kåffa" hele 7-1.

– Vi har spilt gode kamper mot Vega tidligere, men lett blir det ikke. Vega er et lag som satser veldig, mens vi kanskje har et litt mer avslappet forhold til det, sier KFUMs Christoffer Dahl.

TV2s nettkanal Sumo sender alle Vegakameratenes kamper direkte, inkludert det som ligger an til å bli gullkampen mot KFUM søndag klokken 14.00.Dette skriver Vegakameratene selv om de avgjørende kampene:

Lillehammer – Vegakameratene, kKampstart lørdag klokka 14.00.

Lillehammer har kun én seier og tre poeng denne sesongen, og er for lengst klare for førstedivisjonsspill neste sesong. Det er uansett ikke et lag som skal undervurderes. Med sine 51 mål på 15 kamper har de vist seg som et godt offensivt lag, og det er god grunn til å tro at de ikke har lyst til å forlate TFL-sirkuset med kun tre poeng.

Vegakameratene – Nordpolen (Tromsø), kampstart lørdag klokka 2000.

Lørdag kveld venter Nordpolen i Drammenshallen. TFL-debutantene har imponert i årets sesong, og spesielt Stian Johnsen har terrorisert motspillerne med sine 14 mål og gode spill. Likevel er laget under nedrykksstreken, med ett poeng opp til trygg grunn. Vegakameratene slet seg til en 3-2-seier da lagene møttes i Orklahallen i januar, og det blir garantert ikke et enkel kamp mot et godt lag som ønsker å holde seg oppe i det gode selskap.

KFUM Oslo – Vegakameratene, kampstart søndag klokka 14.00.

Vegakameratene har ennå ikke slått KFUM i ligasammenheng, og kampen på søndag kommer mest trolig til å avgjøre hvem som stikker av med ligagullet. KFUM har heller ikke tapt i årets TFL, til tross for massive skadeproblemer. "Kåffa" har ei tøff helg, med kamper mot Holmlia og Nidaros på lørdag.