Overlegent fra Vegakameratene

Holdt Tiller på plass i Brønnøyhallen.

Vegakameratene møtte Tiller i Brønnøyhallen i futsal eliteserien.

Sport

Det ble en overlegen seier for Vegakameratene mot tabelltoer Tiller i dagens eliteseriekamp i futsal i Brønnøyhallen. 5-1 ble resultatet, etter at Tiller i siste halvdel av andre omgang droppet keeperen og hadde fem utespillere på banen for å prøve å utligne. Det ble kun ett mål ut av det, mens keeper Kenneth Rakvaag til gjengjeld kunne utnytte  muligheten til å sende ballen tvers over banen og rett i det åpne Tiller-målet to ganger.

- De er en tøff motstander, sier Thomas Klaussen etter en kamp med mange harde dueller på banen. Han anslår Tiller sammen med Grorud til å bli de hardeste konkurrentene i årets serie. Dagens "hjemmekamp" i Brønnøysund er den tredje Vegakameratene har i byen.

- Og vi har vunnet alle tre gangene. En stor takk til folkene på tribunen. De gir ekstra engasjement og det pushet vi trenger helt til slutten. Sånn sett er dette helt klart den beste kampen hittil, sier Klaussen, som håper å kunne gjenta suksessen igjen til neste år.

- Jeg håper dette kan bli en tradisjon å spille her i Brønnøysund. Med tanke på lydnivået på tribunen så tyder det på at dette er populært, sier han.

Også Tillers Eirik Valla Dønnem var imponert over publikum.

- Det er veldig artig å spille når det er et så engasjert publikum. Det var selvfølgelig synd at det ikke gikk vår vei denne gangen, men det var artig likevel, sier han.